GRATIS LEVERING OVER HELE VERDEN FOR BESTILLINGER OVER 1.000.-

Inspiration

 

 

METROPOLITAN

Det klassiske design som har været en fast del af gadebilledet siden H.C. Andersens tid. Metropolitan er dansk skiltetradition når det er bedst, og du kan nemt indpasse Metropolitan stort set overalt.

ARROWHEAD

Det rustikke design er kendetegnet ved Ramsigns nye Arrowhead serie. Det bedste fra dansk skiltetradition, udført i en klassisk mørkegrøn.

 


LIGHTHOUSE

Lighthouse Serien bringer associationer til skagensmalerne, hyggelige fiskerhuse, hybenroser, marehalm og sandklitter så langt øjet rækker.

ENGELHARDT

Ramsign’s Engelhardt serie er en hyldest til den Danske arkitekt og designer Knud V. Engelhardt (1882 –1931).

 

HIGHLANDER

Det stilrene design som er exceptionelt nemt at indpasse overalt. Highlander har altid været det foretrukne design til tekstede emaljeskilte. Det er enkelt og stramt, og skiltene er meget læsevenlige.

DØRSKILTE

Ramsigns emaljerede dørskilte med diverse tekster er praktiske at anvende alle steder hvor der er behov for en lille hjælp, henvisning, påmindelse eller opfordring – mulighederne er mange.

 

FABRIKATION

Emalje er de farverige resultat af en sammensmeltning af glaspulver ved ca. 820 grader Celsius. Pulveret smelter og hærder til en blank og yderst holdbar overflade på metal eller keramik. Ordet emalje har ifølge litteraturen rødder i det højtyske ord "smelzan" (at smelte) samt det oldfranske ord "esmail".