GRATIS LEVERING OVER HELE VERDEN FOR BESTILLINGER OVER 1.000.-

FAQ

Virksomheden & Produkterne

Kun Ramsign tilbyder håndskabelonerede emaljeskilte i originalt dansk design med pengene tilbage garanti og livstidsgaranti. Vores hårdføre og blanke skilte leveres med et gratis monteringssæt og vores venlige kundeservice står klar til at hjælpe.

Fordi emaljeskiltenes skønhed og levetid under selv de værste forhold er uovertruffen. I modsætning til de fleste skiltetyper, er emaljeskilte kendt for at holde i århundreder uden vedligeholdelse, og uden at miste deres glans og levende farver. Mens andre materialer ruster, rådner, krakelerer eller falmer, modstår emaljeskilte al slags vejr, ekstreme temperaturer, saltvand og sollys. Dette skyldes at emalje er u-nedbrydelig, i modsætning til organiske materialer såsom træ og maling. Derfor er emaljeskilte det ideelle valg, selv i barske omgivelser med konstant eksponering til fugt, salt, sol og vind. Emaljeskilte vil også overleve hærværk, da de er modstår ridser og slag. Graffiti fjernes nemt med et egnet opløsningsmiddel såsom acetone uden at skiltet skades. Emaljeskilte er tilmed et miljøvenligt alternativ til andre skiltetyper der indeholder skadelige stoffer, og hvor nedbrydningen fordrer hyppig vedligeholdelse og udskiftning.

Vi mener at emaljeskilte bør fremstilles på den gode gammeldags måde, håndskabeloneret med autentiske skrifttyper, farver, stafferinger. Denne fremstillingsmetode er dyrere, men resultatet er vel prisen værd, idet kvalitetsforskellen skiller sig ud i alle detaljer. Vores skilte er yndefuldt hvælvede med en dyb, blank finish. Det grafiske layout er omhyggeligt tilpasset hvert enkelt skilt individuelt så teksten står perfekt. Vores brug af den traditionelle skabelonteknik frembringer en reliefvirkning i bogstaver og stafferinger, hvilket giver skiltene et 3-dimensionelt indtryk. Disse kvaliteter har udmærket emaljeskilte i over et århundrede, ligesom de udmærker Ramsigns skilte idag.

Skiltene designes i Danmark og fremstilles i EU

Dit køb omfatter en korrektur, et originalt Ramsign certificeret monteringssæt med massive messingskruer, en monteringsvejledning, 60 dages pengene-tilbage-garanti, samt livstidsgaranti. Ved køb over 1.000 kr er fri levering også inkluderet (standard postbrev uden sporing).

Ja, forsiden af dit skilt er emaljeret med tre lag emalje og bagsiden er emaljeret med 1 lag emalje for at beskytte skiltet mod korrosion.

Emalje (glasemalje) er en tynd, blank og porefri overflade bestående af silikatglas som er indfarvet med keramiske pigmenter.

Vores emaljeskilte fremstilles ved at smelte pulveriseret glas fast til en base af rent stål med et lavt kulstofindhold. Dette er en keramisk proces som kendes fra brændingen af glaceret keramik og porcelæn. Glaspulveret blandes med vand og påsprøjtes stålpladen, hvorefter overfladen tørres. Skiltet brændes derpå i en keramisk ovn ved en temperatur på 820 °C. Pulveret smelter, flyder, og hærder ved afkølingen til en hård glasagtig overflade. Denne første emaljering danner den grå grundemalje som er kemisk bundet til metallet. For at tilføje farver skal et nyt lag af glaspulver tilsat et farvepigment påføres, tørres, brændes og afkøles. Dette gentages for hver farve. Teksten på skiltet frembringes ved hjælp af skabeloner efter tørringen, men før brændingen, af det sidste lag. Ved at bruge denne lagdelte tilgang, kan emaljeringen frembringe glatte, blanke overflader i en bred vifte af farver. Hvert skilt brændes og kontrolleres for defekter mellem hver emaljering. For at sikre en energieffektiv produktion og en ensartet kvalitet, emaljeres og brændes skiltene i partier gennem hele produktionen, og ovnen holdes konstant på den eksakt samme temperatur, dag og nat.

Kort efter modtagelsen af ​​din bestilling udformer vores grafiker en korrektur med den tekst du ønsker på dit skilt. Korrekturen er en nøjagtig afbildning af dit design i fuld størrelse. Med udgangspunkt i korrekturen skærer vi skabeloner som anvendes til at overføre detaljerne i dit design til dit skilt. Efter skiltet er grundemaljeret kan baggrundsfarven (for eksempel blå) påføres og brændes. Derefter påføres forgrundsfarven (for eksempel hvid). Ved anvendelse af de forberedte skabeloner børstes den overskydende emalje omhyggeligt væk før skiltet brændes. Herved frembringes skriften og evt. andre detaljer på skiltet. Skiltet brændes derpå for sidste gang hvorved skriften og baggrunden smelter sammen til en helhed.  

Ja, vores skilte er fuldstændig sol- og vejrbestandige. Så snart skiltene er dækket med emalje er farven fixeret og metalbasen er beskyttet mod elementerne. Med et Ramsign emaljeskilt kan du se frem til at have et robust og farveægte skilt, der vil holde i generationer. Vi står 100% bag hvert enkelt produkt med vores livstidsgaranti.

Ja, et emaljeskilt fra Ramsign er det mest miljøvenlige og bæredygtige skilt du kan købe.

Hele Ramsigns sortiment af produkter er 100% fremstillet i Europa, og dermed underlagt strenge miljøkrav ifølge EU-reglerne. Skiltene er fremstillet udelukkende af stål, glas og farvepigmenter som alle er uskadelige, genanvendelige materialer, der findes i overflod på vores planet.

I modsætning hertil indeholder de fleste andre holdbare skilte giftige komponenter og belægninger der belaster miljøet med forurenende biprodukter, både før, under og efter skiltenes levetid. For at gøre tingene værre, er disse produkter og deres råmaterialer ofte masseproducerede ved brug af billig arbejdskraft i forurenende fabrikker.

Bedst af alt er, at dit Ramsign produkt holder din levetid ud, - og mere til. Dette sparer ressourcer og reducerer verdens affaldsbelastning. Ikke alene er dette godt for miljøet, du vil også spare tid og penge ved ikke at skulle vedligeholde og udskifte nedslidte skilte.

Valg af Stilarter & Størrelser

Kontrast er afgørende. Til en rød facade bør du ikke vælge et rødt skilt, men snarere et hvidt eller sort skilt, så det skiller sig ud mod baggrunden. Til en hvid eller lys facade foreslår vi METROPOLITAN, ENGELHARDT, ARROWHEAD og CALEDONIAN  kollektionerne, hvis mørke baggrund udgør en god kontrast til den lyse baggrund. Til næsten alle hjem er blå og hvid er en klassisk og tidløs kombination, der vil gå med de fleste arkitektoniske stilarter. Til træhuse, bjælkehytter og rustikke huse, er grøn (OAKWOOD / ARROWHEAD) eller rustrød (LIGHTHOUSE / CALEDONIAN) passende og karakterfuldt. Hvis du, på den anden side, er på udkig efter noget elegant, lyst og alsidigt behøver du ikke at lede længere end vores HIGHLANDER kollektion (sort på hvid). Efter du har besluttet dig for farvevalget er skrifttype og staffering den næste overvejelse. Her er konteksten afgørende. Skal skiltet placeres på en ejendom fra 1900-tallet eller på et nyt hus? Moderne arkitektur tenderer til at være enklere og mindre ornamenteret end ældre stilarter. Lad den arkitektoniske stil guide dit valg af skrifttype og staffering. Derved vil dit nye skilt passe ind i dets omgivelser.

Den vigtigste faktor for det rette valg af størrelse er afstanden til skiltet. For et dørskilt eller navneskilt som ses på kort afstand vil et lille skilt være stort nok. Til huset eller gården på landet, som oftest ligger tilbagetrukket fra vejen, er det nødvendigt at vælge et større skilt der ses vel på afstand. Uanset hvilken størrelse du vælger, bør du være i stand til at læse skriften tydeligt fra en passende afstand. Du kan anslå den anbefalede minimumsstørrelse på dit husnummer eller gårdskilt på følgende måde: Tag udgangspunkt i et 5 cm bredt skilt. For hver meter du træder tilbage fra skiltet, bør du øge bredden af ​​skiltet med 5 cm. Den samme regel kan anvendes på skilte med bogstaver, som for eksempel gadeskilte. Navneskilte og dørskilte behøver kun at være læsbare på kort afstand, så her vil en bredde på 15-25 cm være tilstrækkelig.

Vi tilbyder i alt syv klassiske skrifttyper. Fem som er særligt velegnede til tekst, og to (1880 og 1925) som er særligt velegnede til husnumre. Du kan se dem alle på siden "Skrifttyper". Vi anbefaler at kun een skrifttype anvendes til tekst og kun een skrifttype anvendes til numre. Hvis du ønsker at blande forskellige skrifttyper på samme linie er dette muligt ved at beskrive hvilke skrifttyper du ønsker i feltet "Tilpasningsnotater" (findes ved at klikke på "TILPAS" på produktsiden).

Vi tilbyder tre muligheder: Uden staffering, Enkeltstaffering og Dobbeltstaffering. Du kan se dem alle på siden "Stafferingstyper".

Vi tilbyder 10 klassiske farvekombinationer:

METROPOLITAN / MARITIME: Hvid på blå / Blå på hvid 

ENGELHARDT / HIGHLANDER: Hvid på sort / Sort på hvid

ARROWHEAD / OAKWOOD: Hvid på grøn / Grøn på hvid

CALEDONIAN / LIGHTHOUSE: Hvid på rød / Rød på hvid

Ud over vores 10 kollektionensfarver tilbyder vi 13 specialfarver som kun er tilgængelige for specialbestillinger. Disse afgives ved at benytte siden Specialbestillinger. Du kan se og bestille alle 13 tilgængelige farver på siden Farveprøver. Vær opmærksom på, at din skærm kun viser en tilnærmet gengivelse af de ægte farver. Du kan bruge farvekoderne nederst på siden til præcist at identificere hver farve.

Du kan vælge den farve du ønsker direkte fra vores hjemmeside. Men hvis du ønsker at matche en særlig farve præcist, anbefaler vi at du matcher farven ved hjælp af en fysisk farveprøve. Forskellige skærme viser farver forskelligt. Selvom din skærm forsøger at gengive farverne i en naturtro kvalitet, vil dine skærmfarver aldrig give det samme indtryk som de fysiske farver.

En farveprøve er ganske simpelt et lille udsnit af en specifik farve. For at sammenligne en ønsket farve anbefaler vi at du anvender fysiske farveprøver udført i emalje. Du kan bestille dem på siden Farveprøver. Alternativt kan du bruge en trykt RAL eller Pantone farveprøve. Du kan finde disse online, eller hos din lokale farvehandler eller tegnecenter. Hver farve har sin unikke farvekode. Med denne kode kan du nemt kommunikere enhver farve med en fornuftig nøjagtighed, på tværs af alle medier, enheder og skærme.

Ramsign har 27 forskellige standardstørrelser i sortimentet. Det er altid mest økonomisk at vælge en standardstørrelse. Hvis du ikke kan finde en passende størrelse i vores sortiment, kan vi dog oftest fremstille den specifikke størrelse du ønsker. Du kan indhente et tilbud via siden Specialbestillinger

Ja, de mindste tegn vi kan reproducere med skabeloner er 10 mm i højden. Bestiller du en standard størrelse er antallet af tegn begrænset til det maksimale antal tegn skiltet kan indeholde uden at tegnene bliver for små.  

Monteringshullerne er altid 4 mm i diameter.

Den mindste størrelse vi kan producere er 3 x 3 cm. Den største størrelse vi kan producere er 100 x 38 cm.

Størrelsen på tallene afhænger af størrelsen på skiltet, samt antallet af tal. Hvert skilt har en produktside. Størrelsen på tallene finder du nederst på produktsiden i fanebladet "Specifikation". Talhøjden oplyses kun for husnumre

Priser og betaling

Ja, ved levering i Danmark og EU er alle pligtige skatter og afgifter inkluderet i prisen. Der er ingen skjulte omkostninger. Prisen omfatter et monteringssæt med massive messingskruer, samt en monteringsvejledning. Ved køb over 1.000 kr er fri levering også inkluderet (standard postbrev uden sporing). Leveringen inkluderer pakning i en robust emballage og transport til din dør. 

Ja absolut! Intet andet sted finder du håndskabelonerede emaljeskilte med autentisk grafisk design og originale montering materialer, pengene-tilbage-garanti, livstidsgaranti og super kundeservice. Vi matcher prisen hvis du finder et bedre tilbud. Ramsign leverer top kvalitet og service til en fordelagtig pris fremfor billige produkter uden mulighed for returnering.

Ja, alle varer skal betales ved bestillingen, men du kan altid få betalingen retur. Ramsign ville ikke eksistere uden kunder som dig, og vi lader dig ikke i stikken. Gennem mere end 25 år har vi opbygget et ry for kvalitet og pålidelighed, ikke kun i Danmark, men på verdensplan. Alle Ramsigns produkter er dækket af tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er 100% tilfreds med dit produkt, kan du indenfor 60 dage returnere produktet og få pengene tilbage, uanset årsagen. Har vi misligholdt købsaftalen (eksempelvis ved manglende levering af den bestilte vare) kan du kræve at din betalingsformidler (for eksempel VISA eller PayPal) tilbagefører betalingen til din konto.

Vi accepterer PayPal og følgende betalingskort: American Express, Discovery, Mastercard, Maestro, Visa og Visa Electron.

Ja, ved modtagelsen af din betaling udsteder vores webshop omgående en faktura og sender en betalingsbekræftelse til dig. I bekræftelsen finder du et link til din faktura. Du kan downloade din faktura på ethvert tidspunkt, og lige så ofte du vil.

Korrektur og Ordrebekræftelse

Så snart vi modtager din bestilling sender vi en bekræftelse herpå til din emailadresse. Derefter behandler vi din bestilling og sender en ordrebekræftelse til din emailadresse indenfor 1-2 hverdage. Derfor beder vi om at din emailadresse er 100% korrekt angivet ved bestillingen.

Med mindre du har bestilt en lagervare vil du modtage en ordrebekræftelse med korrektur indenfor 1-2 hverdage. For at undgå forsinkelser bedes du give os besked snarest hvis du ønsker ændringer til korrekturen. Hvis du er tilfreds med korrekturen behøver du ikke at foretage dig noget, da vi allerede er igang med produktionen af din ordre og afsender den til dig så snart den er færdig.

Ja, korrekturen er altid inkluderet i prisen. Vores erfarne grafiske designer vil udarbejde et design som er baseret på dine ønsker og som passer perfekt til dit skilt. Du vil modtage denne korrektur inden for 1-2 hverdage. Hvis du ikke er helt tilfreds med resultatet, arbejder vi med og for dig for at opnå det ønskede design. Beslutter du dig for at skiltet ikke er noget for dig, refunderer vi straks din fulde betaling. Af tekniske årsager er korrekturen altid i sort på en hvid baggrund, uanset farvevalget på det færdige skilt. Men der er ingen grund til bekymring: Vi fremstiller dit skilt med præcis de farver der er angivet i din ordre.

Skatter og afgifter

Ja, ved levering i Danmark og EU er alle pligtige skatter og afgifter inkluderet i prisen. Der er ingen skjulte omkostninger.

Nej, der er ingen toldbehandling på forsendelser til Danmark og EU. Selv ved levering til andre verdensdele vil din forsendelse normalt ikke blive forsinket i tolden. For at lette fortoldningen beskriver vi omhyggeligt indhold, vægt og værdi på en toldangivelse som medfølger forsendelsen. Når disse oplysninger forefindes behandles forsendelsen i de fleste tilfælde straks og uden beregning af told, skatter eller afgifter. 

Levering

Ja, vi sender til alle dele af verden. Se siden Levering og Returnering for priser og leveringsmuligheder.

For lagervarer er den anslåede leveringstid 1-5 hverdage. For skilte fremstillet på bestilling er den anslåede leveringstid 5 uger. Leveringstiden er vejledende ved valg af "Standard Produktionstid" (4 uger) og "Standard Forsendelse" (1-5 hverdage). Se siden Levering og Returnering for priser og leveringsmuligheder.

Leveringstiden er vores bedste skøn, men er på ingen måde garanteret. Husk på, at produktionstiden afhænger af den aktuelle ordretilgang. Derudover afhænger transporttiden af dit lokale postvæsen. Hvis levering inden for en bestemt tidsramme er afgørende, anbefaler vi at du tilvælger hasteproduktion og/eller ekspreslevering på bestillingstidspunktet. Derved er det klart fra det øjeblik du bestiller, at din ordre haster, og vi vil gøre vort ypperste for at dine varer når frem til dig i tide.

Vi er i stand til at levere de fleste ordrer indenfor 1 uge hvis leveringstiden er afgørende. Du skal blot tilvælge hasteproduktion på produktsiden og/eller ekspreslevering i kassen når du foretager din bestilling.

Vi kan med garanti afsende dit skilt indenfor 3 hverdage. Du skal blot anmode om hasteproduktion under "TILPAS" på produktsiden. Prisen for hasteproduktion udgør 100% af varens værdi.

Hvis du har brug for hurtig levering tilbyder vi at sende dine varer via kurer til ethvert sted i verden. Du skal blot tilvælge ekspreslevering, når du vælger forsendelsesmetode i kassen ved afslutning af din bestilling. Se siden Levering og Returnering for priser og leveringsmuligheder.

Før dit skilt bliver afsendt til dig bliver det omhyggeligt inspiceret før det pakkes i et bogomslag sammen med et Ramsign certificeret monteringssæt (messingskruer) pr skilt, samt en monteringsvejledning.

Din ordre vil blive leveret til din postkasse af dit lokale postvæsen. Normalt behøver du ikke at være hjemme på leveringstidspunktet, men hvis du har valgt Ekspres, vil din forsendelse blive leveret til din dør med kurer (f.eks DHL, FedEx eller UPS). Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, vil kureren efterlade et kontaktnummer, hvor du kan kontakte dem for at arrangere en ny levering.

Dette afhænger af, hvilken fragtmetode du vælger. Med standard levering bliver din ordre afsendt som et brev og leveret af dit lokale postvæsen. I dette tilfælde vil du ikke modtage et sporingsnummer. Med fragtmetoden Postpakke og Ekspres vil du modtage et sporingsnummer så snart din ordre er blevet afsendt.

Vi anbefaler, at du venter et par dage. Mere end 98% af vores forsendelser afsendes inden for den anslåede tidsramme. Din forsendelse er med stor sandsynlighed på vej til dig, men en række omstændigheder kan føre til forsinkelser på dens vej. Ferie, sygdom, dårligt vejrlig, strejker, fejlsortering og uregelmæssig postomdeling er blot nogle få af de mange forhold, der kan forårsage forsinkelser. Hvis noget kunne gøres for at fremskynde din levering er det i de fleste tilfælde allerede blevet gjort. Hvis forsinkelsen er mere end 2 uger anbefaler vi, at du kontakter os via vores Kontaktformular. Oplys venligst dit ordrenummer når du kontakter os, så vi hurtigt kan identificere din ordre.

Specielle ønsker

Nej, hvis du vil have flere karakterer, bliver du nødt til at vælge et større skilt. Der er en grænse for hvor små karaktererne kan laves, og da mange karakterer kræver mere plads, er der en grænse for antallet af karakterer hvert skilt kan indeholde. Dette skyldes at dit skilt er håndskabeloneret.

Du kan bestille et skræddersyet skilt på vores side. Beskriv dine ønsker i detaljer, jo flere detaljer du giver jo bedre kan vi matche vores designforslag til din idé. Vi er i stand til at fremstille de fleste mønstre og former i porcelæn emalje, op til 100 cm x 38 cm. Når du afgiver en speciel ordre vil du modtage en ordrebekræftelse med et bevis inden for de kommende arbejdsdage. Hvis du ikke er helt tilfreds med resultatet, vil vi hjælpe dig med at opnå det ønskede design. Hvis du beslutter dig for dette skilt ikke er for dig, vil vi straks refundere din penge.

Ja, hvis du laver din bestilling på siden SPECIALBESTILLINGER. Beskriv dine ønsker i detaljer. Jo flere oplysninger du kan give, jo bedre kan vi hjælpe dig. Du kan også uploade et foto eller en illustration som viser hvad du ønsker. Vi tilbyder en farvepalette omfattende 31 forskellige emaljefarver. Ved brug af den autentiske skabelonteknik kan vi reproducere karakterer ned til 10 mm i højden (og ligeledes tilsvarende detaljer). Linjer kan være så tynde som 1 mm.

Nej det gør vi ikke, men du kan bestille to skilte og montere dem sammen (eller du kan bede os om at samle dem for dig). Skiltene kan limes, tapes, boltes eller nittes sammen, afhængigt af det formål og udseende, du ønsker.

Grundet emaljeringsprocessen kan to emaljeskilte ikke fremstilles 100% identiske. Dette gælder særdeles farverne. Hvis du har brug for flere skilt med identiske farver, anbefaler vi, at du bestiller ​​dine skilte på samme tidspunkt. På den måde vil dine skilte blive produceret i samme parti, hvilket resulterer i at farverne bliver så identiske som muligt.

Nej, desværre er det ikke muligt at foretage ændringer i et eksisterende skilt, det ville ødelægge skiltet. Hvis du ønsker at tilføje eller fjerne et navn, bliver du nødt til at erstatte dit eksisterende skilt i stedet. Hvis du blot ønsker at tilføje et navn kan du bestille et ekstra skilt og placere den ved siden af ​​din eksisterende skilt. Du bør være i stand til at finde et skilt med en matchende bredde eller højde inden for vores sortiment af størrelser og former. Ellers kan du kontakte os via vores kontaktformular så vi kan tilpasse et for dig.

Større ordrer og rabatter

Ja, det gør vi. Hvis du bestiller for mere end 1.000 kr. får du gratis levering.

Ja, vi elsker volumen-ordrer. Faktisk var fabrikationen udelukkende baseret på volumen-ordrer før i tiden. Volumen (fremstilling af det samme motiv i store oplag) giver mulighed for at bruge mere omkostningseffektive emaljeringsteknikker. Beskriv dine ønsker i detaljer og send dem til via vores kontaktformular, helst vedhæftet en illustration eller skitse. Jo flere detaljer du giver, jo mere præcis bliver vor tilbagemelding. Vi er i stand til at fremstille de fleste størrelser og former, op til 100 x 38 cm.

Montering

Hvis du har modtaget et navneskilt eller et dørskilt, er spændeskiver ikke nødvendige. De monteringsmaterialer der bør anvendes til gårdskilte, husnumre og navneskilte er forskellige. For gårdskilte og husnumre er sættet beregnet for montering på murværk, og det indeholder 4 solide messing skruer, 4 nylonskiver, og 4 plugs. For navneskilte og dørskilte er der derimod kun 4 messingskruer i sættet som er beregnet for montering på træværk.

1. Vi anbefaler at du anvender det medfølgende monteringssæt.

2. Placer dit skilt på murværket, så hullerne bliver boret i mursten i stedet for i mørtel. Marker den nøjagtige position af hullerne med en blyant, og fjern så skiltet.

3. Bor hullerne (brug et 5 mm betonbor).

4. Placer de medfølgende plugs i hullerne.

5. Placer en nylonskive på hver skrue for at beskytte emaljens overflade.

6. Monter skiltet ved hjælp af de inkluderede messing skruer.

ADVARSEL: Spænd aldrig skruerne ved hjælp af kraft. Dette kan knuse emaljen, hvorefter skiltet er sårbart overfor rustangreb.

1. Vi anbefaler at du anvender det medfølgende monteringssæt.

2. Placer skiltet på træværket. Marker den nøjagtige placering af hullerne med en blyant og fjern så skiltet.

3. Bor hullerne (brug et 2 mm træ / metal bor).

4. Monter skiltet ved hjælp af de medfølgende korte messingskruer. Skiver er ikke nødvendige til korte skruer.

ADVARSEL: Spænd aldrig skruerne ved hjælp af kraft. Dette kan knuse emaljen, hvorefter skiltet er sårbart overfor rustangreb.

Messing skruerne vil udvikle en naturlig patina inden for få måneder. Men du kan bruge flydende ammoniak til at fremskynde processen. Ammoniak er et almindeligt rengøringsmiddel som sælges i lokale supermarkeder og apoteker.

1. Rengør messing skruerne ideelt ved hjælp af en egnet opløsningsmiddel såsom benzin, acetone eller alkohol, til at fjerne fedtet snavs. Alternativt sæbe kan anvendes.

2. Placer messing skruerne i et glas, og giv skruerne i et par dråber ammoniak. Hæld ammoniakken, og læg låg på glasset for at fange ammoniakdampe.

3. Overhold patina fremskridt efter kort tid. Inden for 10-15 minutter bør du se en mærkbar effekt. Gentag processen, hvis nødvendigt.

Pleje & Vedligeholdelse

Ramsigns skilte er skabt til at holde under alle forhold med absolut ingen vedligeholdelse. Men for virkelig at nyde de levende farver og blanke overflade anbefaler vi at du efter behov renser det med vinduesrens på en bomuldsklud. Brug aldrig sandpapir, skurecreme, syre eller lignende barske produkter, som kan ridse eller mattere den smukke blanke overflade på dit skilt. Dette kan desuden forringe skiltets levetid, og er ikke dækket af nogen garantier

Du kan fjerne grafitti meget let med acetone. Acetone er et udbredt opløsningsmiddel der er solgt hos lokale materialister og byggemarkeder. Anvend acetone på en bomuldsklud til at rense overfladen på ​​skiltet. Gentag processen om nødvendigt. ADVARSEL: Acetone er farlig at indånde og brandfarlig. Brug kun acetone udendørs og undgå at indånde de skadelige dampe.

Klager og Returneringer

Du kan returnere dit skilt til os senest 60 dage efter modtagelsen for en fuld refundering. Denne politik gælder for alle skilte uanset årsagen til returneringen, eller om skiltene er på lager eller lavet på bestilling. Vi refunderer det fulde beløb, som er betalt, plus fragt, til din konto inden for 8 dage efter modtagelse af dit produkt. Kontakt os via vores kontaktformular for instruktioner om, hvad du skal gøre.

Alle Ramsign produkter (med undtagelse af produkter med hvide kanter) er omfattet af vores livstidsgaranti. I det sjældne tilfælde at dit produkt forringes på grund af fabrikationsfejl, har du ret til en gratis udskiftning. Kontakt os via vores kontaktformular for instruktioner om, hvordan du får et nyt skilt. Vi kan kræve, at du returnere produktet til os, men ofte er et foto tilstrækkeligt. Vi vil selvfølgelig refundere dine forsendelsesomkostninger i tilfælde af, at vi har brug for det produkt, der skal returneres.

Hvis du modtager en forkert eller beskadiget vare, har du ret til en gratis udskiftning. Du skal underrette os via vores kontaktformular inden for 30 dage efter modtagelsen for at få instruktioner om, hvad du skal gøre. Vi kan kræve, at du returnere produktet til os, men ofte vil et foto være tilstrækkeligt. Vi vil selvfølgelig refundere dine forsendelsesomkostninger i denne situation.

Alle vores skilte er håndskabelonerede hvilket betyder at detaljerne omhyggeligt påføres manuelt med brug af skabeloner og børstning. Med denne autentiske teknik er fine linjer og bogstaver umulige at gengive med 100% nøjagtighed. Meget fine detaljer og bogstaver vil ofte synes mere unøjagtige på grund af den naturlige variation i processen. Mindre skønhedsfejl er således karakteristisk for ethvert ægte håndskabeloneret skilt, og udgør således ikke en fabrikationsfejl. Men hvis du ikke er tilfreds med resultatet, vil vi glædeligt producere et nyt skilt for dig gratis. Kontakt os via vores kontaktformular for at få instruktioner om, hvad du skal gøre.

Selv den mindste variation i emaljen, fugtigheden, temperaturen, brændingstiden og placeringen i ovnen, har en indvirkning på slutresultatet, herunder farvernes nuancer. Derfor kan to skilte ikke blive helt identiske. Hvis du har brug for flere skilte med identiske farver, anbefaler vi, at du bestiller dine skilte på samme tid. På denne måde vil dine skilte blive produceret i samme parti hvilket resulterer i, at farverne bliver så ens som muligt.

Dit emaljeskilt har små brændmærker på bagsiden. De stammer fra de pigge som skiltet har hvilet på da det blev fyret i ovnen. Som navlen på ​​en baby er dette ikke en misdannelse. Desuden kan dit skilt have mindre brændemærker på kanterne. Dette skyldes den naturlige overophedning af kanterne der er uundgåelig når et skilt brændes i ovnen. Disse mindre brændemærker er helt normale, og har ingen indflydelse på det smukke udseende eller levetiden på dit skilt. Under alle omstændigheder, hvis der opstår problemer på noget tidspunkt, er dit skilt dækket af vores livstidsgaranti.

Kundeservice

For hjælp til at lave en bestilling bedes du ringe til vores kundeservice. Nummeret og vore åbningstider finder du på kontakt siden.

Prøv at tjekke din spam eller junkmail mappe. Hvis den ikke er der, kan du kontakte os via vores kontaktformular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vedlæg dit navn, telefonnummer og ordren dato for at hjælpe os med at identificere din ordre.

Kontakt os venligst via vores kontaktformular og fortæl os om problemet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

For generelle henvendelser anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular og vi vil vende tilbage til dig den samme eller næste arbejdsdag. Det giver os tid til at undersøge problemet og vende tilbage til dig med et mere omfattende svar. Vedlæg dit ordrenummer, hvis dit spørgsmål drejer sig om en ordre. Du finder dit ordrenummer i emnelinjen på din ordrebekræftelse.

Presse

Kontakt venligst vores CEO, Nick Brandt via vores kontaktformular. Nick vil med glæde give dig al den information du behøver.

Vi tilbyder en bred vifte af emner relateret til vores produkter. Derudover tilbyder vi billeder af historiske emaljeskilte og vores produkter og deres fremstilling. Vores omfattende mediearkiv indeholder også vores stilarter og logo.