FRI LEVERING VED KØB OVER 999,-

FAQ

Firma & Produkter

Kun Ramsign tilbyder håndskabelonerede emaljeskilte i originalt dansk design med pengene tilbage garanti og livstidsgaranti. Vores hårdføre og blanke skilte leveres med et gratis monteringssæt, og bedst af alt, venlig kundeservice 24/7.

Den mest indlysende kvalitet er emaljeskiltenes skønhed og deres evne til at modstå nedbrydning under selv de hårdeste betingelser. I modsætning til de fleste skiltetyper, er emaljeskilte kendt for at holde i flere århundreder, uden nogen form for vedligeholdelse, og uden at miste deres glans og levende farver. Mens andre materialer korroderer, rådner eller falmer, modstår den hårde og uigennemtrængelige glasemalje al slags vejr, ekstreme temperaturer, sollys og korrosion. Dette gør emaljeskilte ideelle til barske miljøer, såsom kystnære hjem, hvor fugt og salteksponering er hyppig.

Emaljeskilte vil også overleve hærværk, da de er meget modstandsdygtige over for ridser og slag. Selv graffiti kan nemt fjernes med et egnet opløsningsmiddel, i modsætning til skilte med organiske overfladebehandlinger.

Idet glasemalje har de samme egenskaber som farvet glas og keramisk glasur, vil farverne ikke som maling falme ved udsættelse for UV-lys. Idet emaljeskilte er keramik brændte, er de også ekstremt varmebestandige. Dette gør disse skilte ideelle til anvendelser hvor enhver organisk overflade ville blive ødelagt. Som eksempler kan nævnes brandinstruktioner i bygninger og nødudgange i metroen.

Grundet deres egenskaber udgør emaljeskilte også et miljøvenligt alternativ til andre typer af skiltetyper der indeholder skadelige organiske stoffer, og fordrer hyppig vedligeholdelse og udskiftning.

Vi mener at et ægte emaljeskilt bør fremstilles på den gode gammeldags måde, med autentiske skrifttyper, farver, stafferinger, og selvsagt, skabeloneret. Fremstillingen er dyrere, men resultatet er vel prisen værd, idet kvalitetsforskellen skiller sig ud i alle detaljer. Vores skilte er yndefuldt buet med en rig, blank finish. Det grafiske layout er omhyggeligt tilpasset hvert enkelt skilt individuelt så teksten står perfekt. Vores brug af den traditionelle skabelonteknik frembringer en reliefvirkning i bogstaver og stafferinger, hvilket giver skiltene et tredimensionelt indtryk. Disse kvaliteter har udmærket emaljeskilte i over et århundrede, ligesom de udmærker Ramsigns skilte idag.

Vores produkter er designet i Danmark og fremstillet af vore dygtige emaljører i Portugal og Tjekkiet

Dit køb omfatter en korrektur, et monteringssæt med messingskruer, 60 dages pengene tilbage garanti, samt livstidsgaranti.

Ja, forsiden af dit skilt er emaljeret med tre lag emalje og bagsiden er emaljeret med grundemalje for at beskytte skiltet mod korrosion.

Glasemalje er helt basalt en tynd, massiv, glat og blank overflade bestående af silikatglas.

Emaljeskilte laves ved at brænde pulveriseret glas fast til en base af rent stål med et lavt kulstofindhold. Dette er en keramisk proces som kendes fra brændingen af glaceret keramik og porcelæn. Glaspulveret blandes med vand og påsprøjtes stålpladen, hvorefter overfladen tørres. Skiltet brændes derpå i en keramisk ovn ved en temperatur på 820 °C. Pulveret smelter, flyder, og hærder ved afkølingen til en hård glasagtig overflade. Denne første emaljering danner den grå grundemalje som er kemisk bundet til metallet. For at tilføje farver skal et nyt lag af glaspulver tilsat et farvepigment påføres, tørres, brændes og afkøles. Dette gentages for hver farve. Teksten på skiltet frembringes ved hjælp af skabeloner efter tørringen, men før brændingen, af det sidste lag. Ved at bruge denne lagdelte tilgang, kan emaljeringen frembringe glatte, blanke overflader i en bred vifte af farver.

Kort efter modtagelsen af ​​din bestilling laver vi en korrektur med den tekst du ønsker på dit skilt. korrekturen er hovedsagelig en nøjagtig til-skala skilting af dit design. Når du er færdig, er skabeloner fremstillet efter konturerne af korrekturen. De skabeloner er tynde pap ark med bogstaver og dekorative detaljer i konstruktionen skåret ud.

En stålplade udskæres i de rette dimensioner, hvorefter den forbores før den formes i hånden ved brug af en hammer og en træform som passer til formen på det hvælvede skilt. Til sidst inspiceres pladen for fejl. Det er afgørende at stålpladen er 100% ren og fri for fedt eller defekter før emaljeringen. Emaljering er den samme keramiske proces som kendes fra glacering af stentøj og keramik. Indledningsvis sprøjtes den grå grundemalje jævnt udover pladen som efterlades til tørring i 2 dage, hvorefter det brændes i en keramisk ovn ved 820 °C i 8-12 minutter. Efter brændingen efterlades skiltet til afkøling. Under brændingen, bindes grundemaljen kemisk til stålet for at smelte sammen til et emne. Efter at skiltet er grundemaljeret, kan baggrundsfarven (for eksempel blå) påføres og brændes på samme måde. Endelig påføres forgrundsfarven (for eksempel hvid). Ved anvendelse af de forberedte skabeloner børstes den overskydende emalje omhyggeligt væk i hånden for at frembringe skriften og andre detaljer. Skiltet brændes derpå for sidste gang. Hvert skilt brændes og inspiceres for defekter mellem hver emaljering. For at sikre en energieffektiv produktion og en ensartet kvalitet, emaljeres og brændes skiltene i partier gennem hele produktionen, og ovnen holdes konstant på den eksakt samme temperatur, dag og nat.

Ja, vores skilte er fuldstændig sol- og vejrbestandige. Såsnart skiltene er dækket med emalje er farven er fixeret og metalbasen er beskyttet mod elementerne. Med et Ramsign emaljeskilt kan du se frem til at have et robust og farveægte skilt, der vil holde i mange år fremover. Alle skilte er dækket af vores livstidsgaranti..

Ja, et emaljeskilt fra Ramsign er det mest miljøvenlige og bæredygtige skilt du kan købe.

Hele Ramsigns sortiment af produkter er 100% fremstillet i Europa, og dermed underlagt strenge miljøkrav ifølge EU-reglerne. Skiltene er fremstillet udelukkende af stål, glas og farvepigmenter som alle er uskadelige, genanvendelige materialer, der findes i overflod på vores planet.

I modsætning hertil indeholder de fleste andre holdbare skilte giftige komponenter og belægninger der belaster miljøet med forurenende biprodukter, både før, under og efter skiltenes levetid. For at gøre tingene værre, er disse produkter og deres råmaterialer ofte masseproducerede ved brug af billig arbejdskraft i forurenende fabrikker.

Bedst af alt er at dit Ramsign produkt holder din levetid ud, - og mere til. Dette sparer ressourcer og reducerer verdens affaldsbelastning. Ikke alene er dette godt for miljøet, du vil også spare tid og penge ved ikke at skulle vedligeholde og udskifte nedslidte skilte.

Stilarter & Størrelser

Kontrast er nøglen. Hvis du har et rødt hus vil du ikke ønske et rødt skilt, men snarere et hvidt eller sort skilt, så det skiller sig ud mod baggrunden. Til et hvidt hus foreslår vi vores Engelhardt, Metropolitan, eller Caledonian kollektioner, hvis mørke baggrund udgør en god kontrast til det lyse hus.

Til næsten alle hjem er blå og hvid er en klassisk og tidløs kombination, der vil gå med de fleste arkitektoniske stilarter. Til træhuse, bjælkehytter og rustikke huse, kan skovgrøn eller rustrød være passende og karakterfuldt. Hvis du, på den anden side, er på udkig efter noget elegant, lyst og alsidigt behøver du ikke at lede længere end vores Highlander kollektion.

Efter du har besluttet dig for farvevalget er skrifttype og staffering de næste detaljer at overveje. Her er konteksten nøglen. Skal skiltet placeres på en ejendom fra 1900-tallet eller på et nyt hus? Moderne arkitektur tenderer til at være enklere og mindre ornamenteret end ældre stilarter. Lad den arkitektoniske stil guide dit valg af skrifttype og staffering. Derved vil dit nye skilt passe til dets omgivelser.

Størrelsen afhænger af, hvor dit skilt skal placeres. Er det på din hoveddør? Er det i en opgang, en lejlighed eller måske på en husfacade langt fra vejen? Eller måske på din postkasse? Den vigtigste faktor for det rette valg af størrelse er afstand. For et dørskilt eller navneskilt som ses på kort afstand vil et lille skilt være stort nok. Til huset eller gården på landet, som oftest ligger tilbagetrukket fra vejen, er det langt bedre at vælge et større skilt, der ses vel på afstand.

Uanset hvilken størrelse du vælger, bør du være i stand til at læse skriften tydeligt fra en passende afstand. Du kan anslå den anbefalede minimumsstørrelse på dit husnummer eller gårdskilt på følgende måde: Tag udgangspunkt i et 5 cm bredt skilt. For hver meter du træder tilbage fra skiltet, bør du øge bredden af ​​skiltet med 5 cm. Den samme regel kan anvendes på skilte med bogstaver, som for eksempel gadeskilte. Navneskilte og dørskilte behøver kun at være læsbare på kort afstand, så her vil en bredde på 15-25 cm være tilstrækkelig.

Vi tilbyder fem skrifttyper for bogstaver og to skrifttyper til tal. Du kan se dem alle på siden "Skrifttyper". Hvis du ønsker at bruge mere end én skrifttype på dit skilt, så lad os vide hvilke du ønsker i feltet INSTRUKTIONER i indkøbsvognen.

Vi tilbyder tre muligheder: Uden staffering, Enkeltstaffering og Dobbeltstaffering. Du kan se dem alle på siden "Stafferinger".

Vi tilbyder fem klassiske farvekombinationer:

Metropolitan: Hvid på blå

Highlander: Black on white.

Engelhardt: Hvid på sort

Arrowhead: Hvid på grøn

Lighthouse: Rød på hvid

Ud over vores 5 kollektionensfarver tilbyder vi 26 specialfarver som kun er tilgængelige for specialordrer. Disse ordrer kan placeres på vores side "Specialbestillinger". Du kan se alle de 31 tilgængelige farver på siden "Specialfarver". Vær opmærksom på, at din skærm kun viser en tilnærmet gengivelse af de ægte farver. Du kan bruge farvekoderne på siden til præcist at identificere hver farve.

Du kan vælge den farve du ønsker direkte fra vores hjemmeside. Men hvis du søger at matche en farve meget præcist, anbefaler vi at du matcher farven ved hjælp af en fysisk farveprøve. Forskellige skærme viser farver forskelligt. Mens din skærm forsøger at gengive farverne i den virkelige verden, vil dine skærmfarver aldrig give det samme indtryk som de fysiske farver.

En farveprøve er ganske simpelt et lille udsnit af en specifik farve. For at sammenligne en ønsket farve anbefaler vi at du anvender fysiske farveprøver udført i emalje. Du har mulighed for at bestille dem HER. Alternativt kan du bruge en trykt RAL eller Pantone farveprøve. Du kan finde disse hos din lokale farvehandler. Hver farve har sin unikke farvekode. Med denne kode kan du nemt kommunikere enhver farve med 100% nøjagtighed, på tværs af alle medier, enheder og skærme.

Ramsign tilbyder i alt 27 forskellige størrelser. Du kan se vores standardsortiment af størrelser i vores STØRRELSESGUIDE. Hvis du ikke kan finde en størrelse i vores standardsortiment, der passer til dit formål, kan du bestille den specifikke størrelse du skal bruge på siden SPECIALBESTILLINGER.

Ja, den mindste bogstavhøjde er 0,4 "(10 mm). Dette skyldes, at alle vores skilte er håndskabelonerede, hvilket betyder, at detaljerne omhyggeligt påføres manuelt ved brug af skabeloner.

Monteringshullerne er 4 mm i diameter.

Den mindste størrelse vi kan producere er 3 x 3 cm.

Den største størrelse vi kan producere er 60 x 60 cm.

Højden på numrene er bestemt af hvor mange cifre der skal stå på skiltet. Målingerne nedenfor er omtrentlige. Hvis en nøjagtig højde kræves, vil dette stå i "Vejledning" i indkøbskurven, når du laver din bestilling.

Produkt Størrelse (cm) 1 nummer 2 numrene 3 numrene
Charlottenlund circular 12,5x12,5 6.8 5.0 3.9
Aalholm ovalt 7x4,6 3.4 3.0 2.5
Lundsgaard ovalt 11x10 6.5 5.2 x
Clausholm ovalt 14x9 6.2 6.2 5.2
Palsgaard ovalt 15x13,6 8.8 7.3 6.6
Havreholm ovalt 19x12 8.0 8.0 8.0
Ryegaard ovalt 20x18 8.2 8.2 8.2
Engelsholm ovalt 23x14 10.3 9.4 8.0
Klintholm ovalt 27x17 12.0 11.0 8.7
Sandholm ovalt 34x21 5.3 5.3 5.3
Sonderborg rectangular 7x11 8.0 x x
Christiansborg rectangular 12x4 2.6 2.6 2.6
Frederiksborg rectangular 12x10 7.4 7.4 x
Dansborg rectangular 14x11 8.0 8.0 8.0
Augustenborg rectangular 16x5 2.6 2.6 2.6
Amalienborg rectangular 16x7 4.4 4.4 4.4
Duborg rectangular 16x12 8.8 8.8 8.8
Lilleborg rectangular 21x11 8.0 8.0 8.0
Kronborg rectangular 21x5 2.6 2.6 2.6
Kalundborg rectangular 21x7 4.4 4.4 4.4
Marselisborg rectangular 21x16 12.0 12.0 12.0
Ravnsborg rectangular 27x8 5.0 5.0 5.0
Silkeborg rectangular 27x12 7.8 7.8 7.8
Rosenborg rectangular 27x16 12.0 12.0 12.0
Vordingborg kvadratisk 16x16 12.0 12.0 12.0
Grasten arched 34x18 6.3 6.3 6.3
Vosborg rectangular 28x18 8.9 8.9 8.9

Priser og betalinger

Ja, der er ingen skjulte omkostninger. Prisen for skiltet omfatter et monteringssæt og monteringsvejledning. Prisen for levering inkluderer emballage og transport til din dør. Eventuelle afgifter, der opkræves, vil blive refunderet til din konto.

JA! Intet andet sted finder du eksklusive, hånd-stenciled emalje skilte med autentisk grafisk design og originale montering materialer, samt fuld pris garanti og en lang levetids garanti. Vi tilbagebetaler prisforskellen, hvis du finder et bedre tilbud. Desuden er vores kundeservice klar til at hjælpe dig 24/7. Det har været vores filosofi i to årtier at give den bedst mulige kvalitet penge kan købe, snarere end den lavest mulige pris. Hver dag leverer vi med stotlhed, en fremragende kvalitet og værdi til mennesker der er interesseret.

Ja, alle varer skal betales fuldt ud under bestillingen, vi er fuld fokuseret på at tilfredsstille dine forventninger fra det øjeblik, vi modtager din bestilling. Ramsign vil ikke eksistere uden dig, og vi vil ikke lade dig i stikken. I mere end 25 års, har vi opbygget et ry for kvalitet og pålidelighed, på verdensplan. Alle vores skilte er dækket af vores tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit skilt, når du modtager det, kan du altid anmode om en erstatning eller fuld refundering.

Vi accepterer PayPal og kreditkort / betalingskort: American Express, Discovery, Mastercard, Maestro, Visa og Visa Electron.

Du skal blot anmode om en faktura i feltet VEJLEDNING ved bestillingen. Hvis du ønsker at modtage en faktura efter at du har lavet din bestilling, kan du anmode om en faktura via e-mail til sales@ramsign.com. Husk at tilføj dit ordrenummer, så vi hurtigt kan identificere din ordre.

Bevis og ordrebekræftelse

Når du har færdiggjort din ordre vil du modtage en bekræftelse inden for få minutter. Hvis du har bestilt et personligt skilt, vil der følge et eksemple med i en separat e-mail.

Hvis din ordre indeholder et personligt skilt, vil du modtage et eksemple inden for 1-2 hverdage. For at undgå forsinkelser, bedes du give os besked, hurtigst muligt efter modtagelsen af eksemplet, hvis du ønsker at lave nogen ændringer. Hvis du er tilfreds med beviset er der ingen grund til at kontakte os, da vi automatisk vil gå videre med din ordre og sende dit skilt når det er klart.

Ja, eksemplet er altid inkluderet ved et køb af et personligt skilt. Vores bedste grafiske designer vil udarbejde et digital eksemple på din tekst størrelse, så det passer perfekt til dit skilt. Du vil modtage denne dokumentation inden for 1-2 hverdage.

Hvis du ikke er helt tilfreds med resultatet, vil vi hjælpe med dig at opnå det ønskede design. Hvis du beslutter dig for dette skilt er ikke for dig, vil vi straks refundere din penge igen.

Af tekniske årsager er eksemplet altid i sort og hvid. Men der er ingen grund til bekymring - vi vil fabrikere dit skilt præcis efter de farver, der er angivet i din ordre.

Skatter og toldbehandling

Ja, alle omkostninger er inkluderet i købet. I tilfælde af at dit køb overstiger grænsen for afgiftspligtige varer i dit område, og skatterne opkræves, vil vi refundere dig for de skatter, du har betalt, hvis du underrette os inden for 14 dage. Du skal blot kontakte os på sales@ramsign.com og vedlægge en kopi af din kvittering.

Din forsendelse bør normalt ikke blive forsinket i tolden. For at lette hurtig fortoldning beskriver vi omhyggeligt indholdet, vægt og værdi på en toldangivelse, som vi tillægger din forsendelse. I de fleste tilfælde kan forsendelsen blive behandlet straks, når disse oplysninger er vedhæftet. Men de lokale told- praksis og hensigtsmæssighed varierer fra region til region, derfor kan vi desværre ikke udstede nogen garantier.

Levering

>Ja, vi sender til USA og resten af verden. Du kan finde oplysninger om leveringstider og priser på vores LEVERING side.

For levering til Nordamerika, er den anslåede behandlingstid 1 - 2 uger for lageret skilte, og 4 - 5 uger for skilt lavet på bestilling. Dette omfatter produktion og transport tid. Tjek vores LEVERING side for levering tidsrammer i andre lande.

Leveringstiden er vores bedste skøn, men på ingen måde garanteret. Husk på, at produktionstiden er påvirket af mængden af bestillinger. Samt transporttiden er påvirket af din placering og dit lokale postvæsen. Hvis levering inden for en bestemt tidsramme er afgørende, anbefaler vi, at du anmode dette når du bestiller. På denne måde er klart fra det øjeblik du betiller, at det haster med din ordre, og vi vil gøre alt for at få din bestilling frem til dig i tide.

Vi er i stand til at levere de fleste ordrer inden for et par dage, hvis tidensfristen er væsenlig. Du skal blot anmode fremskyndt produktion og / eller vælge den fremskyndede levering mulighed på bestilling side.

Vi kan, med garanti, sende dit skilt afsted inden for 3 hverdage. Du skal blot anmode Fremskyndt Produktion under INSTRUKTIONER på bestillings side. Fremskyndt produktions gebyr er 50% af varens værdi.

Hvis du har brug for hurtig levering tilbyder vi at sende din bestilling via express service til Nordamerika og ethvert andet sted i verden. Du skal blot vælge den fremskyndede LEVERING løsning, når du vælger forsendelsesmetode ved afslutning af din bestilling. Se vores LEVERING side for landespecifikke satser og tidsrammer.

Før dit skilt bliver sendt afsted til dig, er det omhyggeligt inspiceret og pakket i et pap hylster, sammen med dit Ramsign certificeret monteringssæt (faste messing skruer) og en monteringsvejledning.

Din ordre vil blive leveret til din postkasse af din lokale postvæsen. Normalt behøver du ikke at være hjemme på leveringstidspunktet, men hvis du har valgt hurtig levering, vil din ordre blive leveret til din dør med express (f.eks DHL, FedEx eller UPS). Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, vil post selskabet efterlade et kontaktnummer, hvor du kan kontakte dem for at arrangere en ny levering.

Dette afhænger af, hvilken fragtmetode du vælger. Med standard levering bliver din ordre afsendt som et brev og leveret af dit lokale postvæsen. I dette tilfælde vil du ikke modtage et tracking nummer. Med hurtig levering vil din ordre blive afsendt med express post og du vil modtage et tracking nummer, så snart din ordre er blevet afsendt.

Vi anbefaler, at du venter et par dage. Mere end 98% af vores forsendelser er afsendt inden for den anslået tidsramme. Chancerne er, at dine varer er på vej, men at det lokale postvæsen møder forsinkelser. Feriedage, dårligt vejr, fortoldning og uregelmæssig postomdeling er blot nogle få af de mange forhold, der kan forårsage forsinkelser. I de fleste tilfælde, hvis noget kan gøres for at fremskynde din levering, det er allerede blevet gjort.

Hvis derimod forsinkelsen er mere end 2 uger anbefaler vi, at du kontakter os via e-mail på sales@ramsign.com. Venligst oplys dit ordrenummer, så vi hurtigt kan identificere din ordre.

Specielle ønsker

Nej, hvis du vil have flere tegn, bliver du nødtil at vælge en større skilt. Der er en grænse for hvor små skiltene kan laves, og da mange tegn kræver mere plads, er der en grænse for antallet af tegn hvert skilt kan holde. Dette skyldes det faktum, at dit skilt hånd stenciled.

Du kan bestille et skræddersyet skilt på vores side. Beskriv dine ønsker i detaljer, jo flere detaljer du giver jo bedre kan vi matche vores designforslag til din idé. Vi er i stand til at fremstille de fleste mønstre og former i porcelæn emalje, op til 60 cm x 60 cm. Når du afgiver en speciel ordre vil du modtage en ordrebekræftelse med et bevis inden for de kommende arbejdsdage. Hvis du ikke er helt tilfreds med resultatet, vil vi hjælpe dig med at opnå det ønskede design. Hvis du beslutter dig for dette skilt ikke er for dig, vil vi straks refundere din penge.

Ja, hvis du laver din bestilling på vores SPECIALDESIGNET KORREKTUR side. Beskriv dine ønsker i detaljer, jo flere oplysninger du kan give, jo bedre kan vi hjælpe dig. Du kan også upload et billede eller illustrationer, af hvad du ønsker. Vi tilbyder i alt 31 levende emaljefarver, brug af autentiske stencil teknik kan vi gengive skilt ned til 0,4 "(10 mm) i højden, og ligeledes eventuelle tilsvarende detaljer. Linjer kan være så tynd som 0,04 "(1 mm).

Nej, men du kan bestille to skilte og montere dem sammen back-to-back, eller du kan bede os om at samle dem for dig. Skiltene kan limes, tapes, boltet eller nittet sammen, afhængigt af det formål og udseende, du ønsker.

Med Classic tal bruger vi en skrifttype hedder Corona, medmindre andet er opgivet. Med Engelhardts tal bruger vi en skrifttype hedder Futura, medmindre andet er opgivet.

Hvis du foretrækker en af ​​vores andre fem skrifttyper, kan du vælge hvilken en du ønsker, i indkøbskurven under VEJLEDNING.

Se alle de tilgængelige bogstaver og tal på vores skrifttyper side

Du kan altid bede os om at ændre skrifttypen, hvis du ikke er tilfreds med dit tilsendte eksemple.

Alternativt er du velkommen til at bestille et eksemple under SPECIALDESIGNET KORREKTUR side.

På grund af emalje proces, kan to emaljeskilte ikke gøres 100% identiske. Dette gælder også farverne. Hvis du har brug for flere skilt med identiske farver, anbefaler vi, at du placerer rækkefølgen af ​​dine skilte sammen i den samme rækkefølge. På den måde vil dine skilte blive produceret i samme parti, hvilket resulterer i at farverne, bliver så ens som teknisk muligt.

Større ordrer og rabatter

Ja, det gør vi. Hvis du bestiller for mere end 999,-, får du gratis levering.

Ja, vi elsker større ordrer. Faktisk var fabrikation baseret udelukkende på større ordrer før i tiden. Volumen giver os mulighed for at bruge en bred vifte af lakeringsanlæg teknikker, alene eller i kombination. Derfor er der næsten ingen grænser for mængden af ​​farver og detaljer, vi kan opnå.

Beskriv dine ønsker i detaljer og sende dem til sales@ramsign.com, samt vedhæftet ethvert billede eller skilting, du måtte have. Jo flere detaljer du giver, jo mere præcis bliver vores eksemple. Vi er i stand til at fremstille de fleste mønstre og former i porcelæn emalje, op til 60 cm x 60 cm.

Nej, desværre er det ikke muligt at foretage ændringer i et eksisterende skilt, det ville ødelægge skiltet. Hvis du ønsker at tilføje eller fjerne et navn, bliver du nødt til at erstatte dit eksisterende skilt i stedet. Hvis du blot ønsker at tilføje et navn kan du bestille et ekstra skilt og placere den ved siden af ​​din eksisterende skilt. Du bør være i stand til at finde et skilt med en matchende bredde eller højde inden for vores sortiment af størrelser og former. Ellers kan du kontakte os på sales@ramsign.com så vi kan tilpasse et for dig.

Montering

Hvis du har modtaget en navneplade eller et dør nummer, er spændeskiver ikke nødvendige. De monterings materialer, der anvendes til gårdskilte, husnumre eller navneskilte er forskellige. For gårdskilte og husnumre materialerne inkluderer: 4 solide messing skruer, 4 nylon stik, og 4 nylon spændeskiver. For navne plader og dørskilte er der kun 4 solide messing skruer inkluderet.

1. Vi anbefaler, at du bruger de medfølgende monterings materialer.

2. Placer skilt på væggen, så hullerne bliver boret i mursten i stedet for i mørtel. Marker den nøjagtige position af hullerne, og fjern skiltet.

3. Bor hullerne (brug en 5 mm betonbor).

4. Placer de blå propper i hullerne.

5. Placer en sort nylon spændeskive på hver skrue for at beskytte emalje overflade.

6. Monter skiltet ved hjælp af de inkluderet solide messing skruer.

TIP: Vent indtil du har placeret skiltet præcist inden du strammer skruerne.

ADVARSEL: Spænd aldrig skruerne ved hjælp af kraft. Dette kan knække emaljen, udsætter metallet for korrosion.

1. Vi anbefaler, at du bruger de medfølgende monterings materialer.

2. Placer skilt på døren. Marker de nøjagtige placering af hullerne med en blyant og fjern skiltet.

3. Bor hullerne (brug en 2 mm træ / metal bor).

4. Monter skiltet ved hjælp af de korte messing skruer. Spændeskiver anbefales ikke til træoverflader.

TIP: Vent, indtil du har placeret skiltet præcist inden skruerne strammes.

ADVARSEL: Spænd aldrig skruerne ved hjælp af kraft. Dette kan knække emaljen, udsætter metallet for korrosion.

Messing skruerne vil udvikle en naturlig patina inden for få måneder. Men du kan bruge flydende ammoniak til at fremskynde processen. Ammoniak er et almindeligt rengøringsmiddel som sælges i lokale supermarkeder og apoteker.

1. Rengør messing skruerne ideelt ved hjælp af en egnet opløsningsmiddel såsom benzin, acetone eller alkohol, til at fjerne fedtet snavs. Alternativt sæbe kan anvendes.

2. Placer messing skruerne i et glas, og giv skruerne i et par dråber ammoniak. Hæld ammoniakken, og læg låg på glasset for at fange ammoniakdampe.

3. Overhold patina fremskridt efter kort tid. Inden for 10-15 minutter bør du se en mærkbar effekt. Gentag processen, hvis nødvendigt.

Pleje & Vedligeholdelse

Ramsigns er bygget til at holde under alle forhold med absolut ingen vedligeholdelse. Men for virkelig at nyde de levende farver og skinnende finish af dit skilt, anbefaler vi, at du blot tørre det rent med vinduesrens på et viskestykke eller klude, i ny og næ. Brug aldrig sandpapir, skure creme, syre eller lignende barske produkter, som kan ridse eller frost den smukke blanke overflade af dit skilt.

Du kan fjerne grafitti meget let med acetone. Acetone er et fælles opløsningsmiddel, der er solgt i lokale isenkræmmere og byggemarkeder. Anvende acetone på et stykke bomuldsklud og tør maling overfladen af ​​skiltet. Gentag processen, hvis nødvendigt. ADVARSEL: Acetone er meget dampform og brandfarlig. Brug kun acetone udendørs og undgå at indånde skadelige acetone dampe.

Klager og retuneringer

Du kan returnere dit skilt til os senest 60 dage efter modtagelsen for en fuld refundering. Denne politik gælder for alle skilte uanset årsagen til returneringen, eller om skiltene er på lager eller lavet på bestilling. Vi refunderer det fulde beløb, som er betalt, plus fragt, til din konto inden for 8 dage efter modtagelse af dit produkt. Kontakt os via e-mail på sales@ramsign.com for instruktioner om, hvad du skal gøre.

Alle Ramsign produkter (undtagen produkter med hvide kanter) er omfattet af vores levetids garanti. I det sjældne tilfælde, at dit produkt går i stykker på grund af fabrikationsfejl, har du ret til en gratis udskiftning. Kontakt os via e-mail på sales@ramsign.com for instruktioner om, hvordan du får et nyt skilt. Vi kan kræve, at du returnere produktet til os, men ofte er et foto tilstrækkeligt. Vi vil selvfølgelig refundere dine forsendelsesomkostninger i tilfælde af, at vi har brug for det produkt, der skal returneres.

Hvis du modtager en forkert eller beskadiget vare, har du ret til en gratis udskiftning. Du skal underrette os via e-mail på sales@ramsign.com inden for 30 dage efter modtagelsen for at få instruktioner om, hvad du skal gøre. Vi kan kræve, at du returnere produktet til os, men ofte vil et foto være tilstrækkeligt. Vi vil selvfølgelig refundere dine forsendelsesomkostninger i denne situation.

Alle vores skilte er hånd stenciled, hvilket betyder, at detaljerne omhyggeligt påføres manuelt med brug af stencils og børstning. Med denne autentiske teknik er fine linjer og bogstaver er umulige at gengive med 100% nøjagtighed. Meget fine detaljer og bogstaver vil ofte synes mere unøjagtige på grund af den naturlige variation i processen. Mindre skønhedsfejl er således et varemærke tilhørende enhver virkelig hånd-stenciled skilt, og afspejler ikke en fabrikationsfejl. Men hvis du ikke er tilfreds med resultatet, vil vi glædeligt producere et nyt skilt for dig gratis. Kontakt os via e-mail på sales@ramsign.com for at få instruktioner om, hvad du skal gøre.

Selv den mindste variation i emalje egenskaber, fugtighed, temperatur, fyring tid og sted i ovnen, har en indvirkning på slutresultatet, herunder nuance af farven. Derfor kan to skilt ikke blive identiske. Hvis du har brug for flere skilt med identiske farver, anbefaler vi, at du bestiller dine skilte på samme tid. På denne måde vil dine skilte blive produceret i samme parti og det resulterer i, at farverne er så ens som muligt.

Din emalje skilt har små brændmærker på bagsiden. De stammer fra de pigge, som skiltet har hvilet på, da det blev fyret i ovnen. Ligesom navlen af ​​en baby, er dette ikke en misdannelse. Desuden kan dit skilt have mindre brændemærker på kanterne. Dette skyldes den naturlige overophedning af kanterne, en bivirkning, der er uundgåelig, når et skilt er brændt i ovnen. Disse mindre brændemærker er helt normalt, og har ingen indflydelse på den smukke udseende eller levetiden for dit skilt. Under alle omstændigheder, hvis der opstår problemer på noget tidspunkt, er dit skilt dækket af vores levetid garanti.

Kunde service

For hjælp at lave en bestilling bedes du ringe til vores kundeservice på en 36 99 13 66. Hvis du ringer fra lande uden for Danmark skal du bruge vores lokale numre, som findes på vores KONTAKT side. Vores venlige support medarbejdere er klar til at besvare dit opkald 24/7, hver dag hele året.

Prøv at tjekke din spam eller junk mail mappe. Hvis det ikke er der, kan du kontakte os via e-mail på sales@ramsign.com og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vedlæg dit navn, telefonnummer og ordren dato for at hjælpe os med at identificere din ordre.

Send venligst en e-mail til sales@ramsign.com og fortæl os om problemet, og hvordan vi kan hjælpe dig. Der henvises til Klager og Returnering i denne FAQ for detaljerede retningslinjer.

For generelle henvendelser anbefaler vi, at du sender en e-mail til sales@ramsign.com og vi vil vende tilbage til dig den samme eller næste arbejdsdag. Det giver os tid til at undersøge problemet og vende tilbage til dig med et mere omfattende svar. Vedlæg dit ordrenummer, hvis dit spørgsmål drejer sig om en ordre. Du vil finde 4-5 cifret ordrenummer i emnelinjen på din ordrebekræftelse.

Tryk relationer

Kontakt venligst vores CEO, Nick Brandt på nick@ramsign.com. Nick vil glædeligt give dig al den information du behøver, herunder adgang til vores omfattende billedbibliotek.

Vi tilbyder kopier af en bred vifte af emner relateret til vores produkter og porcelæn emaljeskilte. Derudover tilbyder vi billeder af historiske emaljeskilte og vores produkter, deres fremstilling og brug høj opløsning. Vores omfattende billede bibliotek indeholder også vores stilarter og firmalogo.