GRATIS LEVERING AF ORDRER OVER 1.000,-

Monteringsmaterialer

Monteringskit 1 til træværk

Dette monteringskit indeholder 4 massive messingskruer. Kittet er egnet til montage på døre, porte, stolper og andre trækonstruktioner. Kittet er ideelt, hvis du ønsker at montere dit skilt på den traditionelle måde, med de originale monteringsmaterialer. Messingskruerne vil med tiden patinere smukt, og de holder i en evighed.

 

 

Monteringskit 2 til murværk

Dette monteringskit indeholder 4 massive messingskruer, 4 skiver, og 4 plugs. Kittet er egnet til montage på sten, murværk eller betonstrukturer. En skive placeres under hvert skruehoved for at beskytte emaljeoverfladen. Som Monteringskit 1 er dette kit ideelt, hvis du ønsker at montere dit skilt på den traditionelle måde, med de originale monteringsmaterialer. Messingskruerne vil med tiden patinere smukt, og de holder i en evighed.

 

 

Tape

Montage med 3M VHB (Very High Bonding) tape er en diskret og holdbar løsning som er egnet til montering af plane skilte på en plan jævn overflade. 3M VHB Tape er et stærkt og gennemprøvet alternativ til skruer, nitter, svejsninger og andre mekaniske fastgørelsesanordninger. Denne løsning er ideel, hvis du er på udkig efter en enkel og elegant løsning uden behov for at bore huller. For sikker fastgørelse af dit skilt på din postkasse, køretøj eller båd (eller anden overflade der skal forblive intakt) anbefaler vi denne løsning idet du kan flytte dit skilt uden at efterlade huller. Selvom denne tape er meget holdbar og forventes at holde dit skilt sikkert på plads i mindst to årtier, skal udskiftning af tapen i fremtiden påregnes.