GRATIS LEVERING OVER HELE VERDEN FOR BESTILLINGER OVER 1.000.-

ARROWHEAD KOLLEKTIONEN


Det rustikke design er kendetegnet ved Ramsigns nye Arrowhead serie. Det bedste fra dansk skiltetradition, udført i en klassisk mørkegrøn. Anvendes med fordel hvis du ønsker et afslappet og klassisk look.Synes du, at der er for mange husnumre som ligner hinanden? Vil du gerne have noget, der er anderledes, og som ikke findes på hvert andet hus? Så skal du montere et Arrowhead husnummer på dit hus, og et matchende navneskilt på din hoveddør. Arrowhead er en nyhed fra Ramsign og giver dig muligheden for at tilføre dit hjem et unikt design.
Serien er udformet med udgangspunkt i den populære Metropolitan Serie, hvor den mørkeblå farve blot er udskiftet med en tilsvarende mørk grøn. Sjælen i Arrowhead designet er netop denne elegante dybe, næsten sortgrønne farve. Det er en ren og tilbagelænet grøn, som ikke råber til sine omgivelser. Denne farve hviler naturligt i sig selv.
Arrowhead husnumre fås, ligesom vore øvrige serier, i ni forskellige størrelser, så der et format som passer til dit formål, for eksempel på havelågen, hegnet, muren eller garagen. Ligeledes fås Arrowhead navneskilte, dørskilte, gadenavne og tekstskilte i hele 11 forskellige størrelser, fem typografier og to stafferingstyper, så du kan bestille skiltet til netop dit behov.
Hvid og mørkegrøn er og forbliver en smuk og rolig farvekombination. Måske fordi farverne associerer til kontrasterne i skovens mørke og lyse punkter? Det betyder også, at skiltene er nemme at indpasse i de fleste både ældre og nyere miljøer.
Det rustikke design er kendetegnet ved Ramsigns nye Arrowhead serie. Det bedste fra dansk skiltetradition, udført i en klassisk mørkegrøn. Anvendes med fordel hvis du ønsker et afslappet og klassiskSærligt i naturomgivelser, ved skov og krat, falder det grønne ind i naturlig harmoni med omgivelserne. Her kommer Arrowhead Serien rigtig til sin ret. Udover sort og hvid, samt naturligvis alle gråtonerne imellem, fungerer skiltene ideelt sammen med alle brune og beige nuancer, på træværk og lign.
Serien er inspireret af og skabt på opfording af entusiastiske kunder, som ønskede noget unikt, men samtidig diskret som kunne passe perfekt ind i harmoni med deres ejendom. Samtidig med at have denne åbenlyse kvalitet, er skiltene også funktionelle, takket være den gode kontrast i farvevalget.