GRATIS LEVERING OVER HELE VERDEN FOR BESTILLINGER OVER 1.000.-

Vilkår og Betingelser

Velkommen til ramsign.dk

 

Indledning

Disse vilkår og betingelser finder anvendelse på køb af varer på ramsign.dk til levering i Danmark. Ved at anvende dette websted accepterer du de nedenstående vilkår og betingelser. Hvis du ikke accepterer at være bundet af disse vilkår og betingelser, må du ikke anvende dette websted. Webstedet publiceres udelukkende til personligt brug. Du må ikke bruge dette websted til noget kommercielt formål.

 

Virksomhedsoplysninger

Ramsign ejer og driver webstedet ramsign.dk og de dertil hørende websteder (”webstedet”). Ved handel på ramsign.dk indgås aftale med Ramsign. Udførlige kontaktoplysninger og øvrige oplysninger om Ramsign fremgår af webstedet.

 

Webstedets Politiker

Webstedet er designet med kunden i tankerne for at sikre, at online shopping oplevelsen med Ramsign vil være sikker, hurtig, effektiv og problemfri.

 

Produkter

Ramsign tilbyder ægte emaljeskilte, der er omhyggeligt håndskabelonerede med den oprindelige skabelonteknik. Små ufuldkommenheder er normale og må forventes. Udover skiltet indeholder hvert køb en korrektur, et monteringssæt, en monteringsanvisning, emballage, 60-dages pengene tilbage-garanti og livstidsgaranti mod fabrikationsfejl.

 

Prisfastsættelse

Priserne på produkterne der er anført på dette websted, er i danske kroner eksklusive leveringsomkostninger (medmindre der tilbydes gratis forsendelse). Vi bestræber os på at sikre, at alle priser og produktspecifikationer opført på dette websted er korrekte. Ramsign kan ikke holdes ansvarlig for skrivefejl eller prisændringer og forbeholder sig retten til at ændre eller rette eventuelle fejl i prisfastsættelse eller produktspecifikation.

 

Skatter og afgifter

Priserne på de produkter, der er anført på dette websted, er eksklusive skatter og afgifter. Du skal hverken betale moms, told eller importgebyr​ medmindre værdien overstiger værdigrænsen (bestemt af Toldstyrelsen). Hvis du skal betale told, moms eller importgebyr, opkræves disse af Postnord. Hvis du har betalt told, moms eller importgebyr, refunderer vi dine omkostninger, så snart vi modtager en kvittering for din betaling.

 

Betaling

Alle varer skal betales inden afsendelse. Ramsign accepterer bankoverførsel, PayPal og internationale betalingskort, herunder American Express, Discovery, MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron. I tilfælde af at fuld betaling ikke modtages på tidspunktet for ordren, vil kunden modtage en betalingsanmodning fra Ramsign kort efter ordren er blevet afgivet. Betalingen skal ske straks herefter for at undgå forsinkelse i leveringen. 

 

Ordrebekræftelse og korrektur

Ved modtagelse af ordren sender vi en ordrebekræftelse med oplysninger om produktet og leveringstiden via e-mail den samme eller den efterfølgende hverdag. Når ordren indeholder et skræddersyet skilt (ikke-lagervare), vil ordrebekræftelsen indeholde en korrektur. Medmindre kunden ønsker at ændre ordren/korrekturen, fortsætter Ramsign med fremstillingen. I tilfælde af at kunden ønsker korrekturen ændret, skal kunden kontakte os inden for få dage for at sikre korrekt fremstilling og rettidig levering. Kundens indkøbsordre bliver kun bindende for Ramsign, når sidstnævnte har sendt en officiel ordrebekræftelse via e-mail til kunden. Ramsign forbeholder sig retten til at acceptere eller afvise enhver indkøbsordre efter eget skøn.

 

Levering generelt

Når betalingen er modtaget, sendes ordren straks efter at produkterne er omhyggeligt inspiceret og pakket i en beskyttende papemballage, sammen med det ønskede monteringssæt og en monteringsanvisning. Medmindre ekspresforsendelse er valgt, sendes varerne via postsystemet og leveres af det lokale postvæsen. Hvis kunden har bestilt flere varer, sendes varerne normalt samlet. Hvis kunden bestiller varer med forskellige leveringstider, bør den seneste leveringstid derfor påregnes for alle varer. Da varerne afsendes direkte fra vores fabrikker og lagre i forskellige dele af Europa, forekommer delleverancer. Hvis Ramsign ikke er i stand til at levere produkterne eller en betydelig forsinkelse må anses for at være sandsynlig (f.eks. på grund stor arbejdsbyrde eller midlertidigt udsolgte varer), vil vi underrette kunden så hurtigt som muligt, så snart vi er opmærksomme herpå. Hvis der opstår et uventet problem, kan kunden annullere ordren (eller en del heraf) og kunden er berettiget til at modtage fuld refusion af betalingen (inklusive eventuelle produktions- og leveringsgebyrer) relateret til de produkter, der ikke leveres. Ramsign påtager sig intet andet ansvar i forhold til skader eller omkostninger af nogen art, lidt eller pådraget af ​​kunden på grund af at ordren ikke er opfyldt eller produkterne ikke leveres inden for den forventede leveringstid.

 

Leveringstid generelt

Leveringstiden (produktionstid + transporttid) er vores bedste estimat, men på ingen måde garanteret. Husk at produktionstiden er underlagt den aktuelle arbejdsbelastning og en række tekniske og arbejdsmæssige omstændigheder som vi ikke er herre over. Derudover afhænger transporttiden af transportøren og en række lokale forhold som er uden for vores kontrol. Hvis levering inden for en bestemt tidsramme er afgørende anbefaler vi at du vælger Hasteproduktion (vælges under "TILPAS" på produktsiden) og/eller Ekspres Levering (vælges i Kassen). Herved fremskyndes din ordre fra det øjeblik, du placerer den, og vi gør alt for at forsendelsen når frem til dig i tide. Den ønskede produktionstid og leveringsmetode skal vælges ved ordreafgivelsen og kan ikke ændres senere. De til enhver tid gældende leveringstider- og priser til Danmark og andre verdensdele kan findes på websiden Levering og Returnering

 

Leveringstid for lagervarer

Lagervarer (standard husnumre) afsendes normalt den samme eller næste arbejdsdag, med forbehold for den aktuelle arbejdsbyrde. De til enhver tid gældende leveringstider- og priser til Danmark og andre verdensdele kan findes på websiden Levering og Returnering.

 

Leveringstid for ikke-lagervarer (skræddersyede skilte)

Ramsign tilbyder standard produktion og hasteproduktion. Ved standardproduktion sendes produktet inden for 4 uger, med forbehold for den aktuelle arbejdsbyrde. Med hasteproduktion sendes produktet indenfor 3 arbejdsdage. Prisen for hasteproduktion svarer til 100% af produktets værdi. Hasteproduktionen starter straks, når hastegebyret er betalt. Kunden er berettiget til refusion af hastegebyret, hvis produktet ikke afsendes inden for de forventede 3 arbejdsdage.De til enhver tid gældende leveringstider- og priser til Danmark og andre verdensdele kan findes på websiden Levering og Returnering.

 

Standardlevering

Leveringstiden til Danmark er 1-5 hverdage for standard forsendelser (Postbrev uden sporingsnummner). Tidsrammen er underlagt lokale forhold og er kun anslået. De til enhver tid gældende leveringstider- og priser til Danmark og andre verdensdele kan findes på websiden Levering og Returnering.

 

Ekspreslevering

Leveringstiden for ekspreslevering til Danmark er 1-2 arbejdsdage. Tidsrammen er underlagt lokale forhold og er kun anslået. Med ekspresforsendelse leveres varerne med kurer og modtagelse kræver en underskrift. Levering kan kun ske til bolig- eller forretningssteder. PO Boks adresser accepteres ikke af sikkerhedsmæssige årsager. Sørg for at du får din forsendelse leveret til en adresse, hvor der er nogen til stede for at signere ved modtagelsen. Hvis kureren forgæves har forsøgt at levere forsendelsen, vil de efterlade et kort på leveringsadressen (som regel i postkassen). Kortet indeholder et kontaktnummer og vejledning om hvad du skal gøre for at få forsendelsen udleveret. For at organisere omlevering skal du kontakte kureren og træffe aftale om forsendelsens levering. De til enhver tid gældende leveringstider- og priser til Danmark og andre verdensdele kan findes på websiden Levering og Returnering.

 

Pengene tilbage garanti

Du kan returnere dit produkt inden for 60 dage, uanset årsagen til returneringen. Dette gælder for alle varer, uanset om de er på lager eller produkter, der er fremstillet på bestilling (skræddersyede). Vi tilbyder fuld refusion eller ombytning af enhver  en vare du ikke er helt tilfreds med, hvis du returnerer den til os intakt inden for 60 dage efter forsendelsen er afsent fra vores distributionscenter. Returner venligst varen i sin oprindelige tilstand, ubrugt, i originalemballagen. Ramsign forbeholder sig ret til at afvise at udstede en refusion, hvis varen ikke returneres i den oprindelige stand. Vi refunderer det fulde beløb, eksklusive forsendelsesomkostninger, til din konto inden for 8 dage efter modtagelsen af ​​dit produkt. Denne politik gælder for alle køb foretaget via Webstedet. For instruktion om hvordan du returnerer en vare bedes du kontakte os venligst eller ved at skrive os via vores kontaktformular.

 

Livstidsgaranti

Alle Ramsign produkter undtaget produkter med hvide kanter er dækket af en livstidsgaranti. I det usandsynlige tilfælde, at en defekt opstår på grund af mangelfuld fremstilling, har kunden ret til en gratis udskiftning. Denne garanti har til formål at beskytte kunden mod tab, hvis et produkt på et hvilket som helst tidspunkt fejler på grund af en fabrikationsfejl. Garantien er ikke en forsikring, der dækker enhver eventualitet. Eksempler på nogle tilfælde, der er dækket af livstidsgarantien: Enhver forringelse som følge af solblegning, revner, afskalning eller tab af glans, farver eller proportioner, herunder korrosion på forsiden af ​​skiltet (ikke inklusive spor af korrosion fra bagsiden eller kanterne af skiltet). Eksempler på nogle tilfælde, der ikke er dækket af livstidsgarantien: Hårdhændet håndtering, tyveri og hærværk (metaldeformation betragtes som et vidnesbyrd for dette), fejlmontering (afskalning / beskadigelse omkring monteringshuller betragtes som et vidnesbyrd for dette), og korrosion på bagsiden eller kanterne af skiltet. Ofte vil et detaljeret billede være tilstrækkeligt til at dokumentere defekten, men vi kan kræve, at du returnerer produktet til os. Vi refunderer selvfølgelig dine fragtomkostninger i tilfælde af at vi har brug for at modtage det produkt, der skal returneres. For instruktion om hvordan du fortsætter bedes du kontakte os  os venligst eller ved at skrive os via vores kontaktformular. Vi opfordrer dig til at beskrive defekten og vedlægge et eller flere detaljerede fotos idet dette vil fremskynde behandlingen af din reklamation.

 

Returneringer

Vi indestår for kvaliteten af ​​vores produkter og tjenester og vil straks rette op på situationen, hvis du modtager et fejlbehæftet eller beskadiget produkt. I tilfælde af at du modtager et forkert eller beskadiget produkt, er du berettiget til en gratis erstatning. Du skal underrette os venligst eller ved at skrive os vores kontaktformular indenfor 60 dage efter modtagelsen for at få vejledning i, hvordan du fortsætter. Vi kan kræve, at du returnerer produktet til os, men ofte vil et foto være tilstrækkeligt. Vi refunderer selvfølgelig dine fragtomkostninger i tilfælde af at vi har brug for det produkt, der skal ombyttes.

The European Commission has a platform to make a complaint about online purchases and have them resolved by an independent dispute resolution body. The official site is: www.ec.europa.eu/consumers/odr

 

Ansvarsfraskrivelse

Du accepterer, at din adgang til og brug af dette websted er underlagt disse vilkår og alle gældende love, og brugen af ​​Webstedet er på egen risiko. Dette websted og dets indhold er stillet til din rådighed som den forefindes. Webstedet kan indeholde fejl, udeladelser og unøjagtigheder. Ramsign giver ingen garantier af nogen art, udtrykkeligt eller underforstået i forhold til driften af ​​dette websted eller de oplysninger, indhold, materialer eller produkter, der er inkluderet på dette websted, medmindre andet er fastsat i gældende lovgivning. Hverken Ramsign eller dets datterselskaber, direktører, embedsmænd, medarbejdere, agenter, entreprenører eller efterfølgere vil være ansvarlige for eventuelle skader, der opstår som følge af eller på nogen måde relateret til brugen af ​​dette websted og ethvert andet websted, der er knyttet til dette websted. Denne begrænsning gælder direkte, indirekte, alle skader eller følgeskader, som du eller andre måtte lide, samt skader for tab af fortjeneste, afbrydelse af forretninger eller tab af data eller oplysninger.

 

Vira

Ramsign kan ikke garantere, at enhver fil eller et program, der er tilgængeligt til download og / eller udførelse fra eller via dette websted, er fri for virus eller andre forhold, der kan beskadige eller forstyrre data, hardware eller software, som det kan bruges til. Du påtager dig enhver risiko for at bruge alle programmer og filer på dette websted, og du frigiver Ramsign helt af alt ansvar for eventuelle konsekvenser af brugen af ​​det.

 

Din information

Sørg for, at alle oplysninger, du giver, når du opretter en konto hos os på dette websted, er korrekt, fuldstændig og opdateret, og du kan så hurtigt som muligt rådgive os, hvis nogen af ​​disse oplysninger ændrer sig, eller du bliver opmærksom på eventuelle unøjagtigheder i oplysninger, du har angivet. Hvis du giver oplysninger om en anden person end dig selv, garanterer du at du er autoriseret af den pågældende person til at levere disse oplysninger. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af ​​din konto og adgangskode og for at forhindre uautoriseret adgang til din konto. Du accepterer at acceptere ansvar for alle aktiviteter, der opstår under din konto eller adgangskode. Du bør tage alle nødvendige skridt for at sikre, at dit kodeord bliver fortroligt og sikkert og straks informere os, hvis du har nogen grund til at tro på, at dit kodeord er blevet kendt for andre, eller hvis adgangskoden er eller vil være anvendt på uautoriseret måde.

 

Private oplysninger

Ramsign vil aldrig udlevere din e-mail-adresse, telefonnummer eller andre oplysninger, som du har indsendt som en del af en ordre eller på anden måde til tredjeparter. Alle lagrede oplysninger behandles med den strengeste fortrolighed i tankerne. For nemheds skyld tilbyder vi betaling via STRIPE og PAYPAL betalings gateways. Ramsign behandler ikke, gemmer eller oplyser nogen af ​​dine betalingsoplysninger, da disse oplysninger kun er kendt for betalingsgatewayen i fortrolighed på transaktionstidspunktet. Betalingstransaktionen er en lukket SSL-sikret (krypteret) forbindelse mellem dig og betalingsgatewayen direkte.

For at læse om, hvordan Ramsign arbejder for at overholde EU's generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og for at beskytte dine personlige data, skal du gå til vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Ramsign.com er afhængig af Shopify-platformen. Alle data er gemt på Shopify-servere, og alle personlige data overføres på en sikker måde (via krypteret SSL-forbindelse). For detaljerede oplysninger om, hvordan Shopify-platformen overholder GDPR, download Shopify's GDPR whitepaper.

 

Trediepartswebsteder

Dette websted kan indeholde links til tredjepartswebsteder. Ramsign er ikke ansvarlig for betingelsen eller indholdet af disse websteder, da de ikke er under Ramsigns kontrol. Du har adgang til disse websteder og / eller bruger websteder og tjenester udelukkende på egen risiko. Linksne er udelukkende givet til din bekvemmelighed og angiver ikke, udtrykkeligt eller underforstået, en godkendelse fra Ramsign af webstederne eller de produkter eller tjenester, der leveres på webstedet.

 

Andre websteder

Ramsign er ikke ansvarlig for fortrolighedspraksis for websteder, der er knyttet til denne side via hyperlinks, bannerannoncering eller andet. Vær altid opmærksom på at kontrollere, hvilket websted du besøger.

 

Force Majeure

Vi er ikke ansvarlige for nogen forsinkelse eller manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til disse salgsbetingelser, hvis forsinkelsen eller fejlen opstår som følge af en årsag, der ligger uden for vores rimelige kontrol. Dette påvirker ikke nogen af ​​dine lovbestemte rettigheder.

 

Andre ansvar 

I det omfang loven tillader det, er alle garantier, repræsentationer og garantier (udtrykkeligt, stiltiende eller lovbestemt) udelukket, herunder uden begrænsning egnethed, egnethed, nøjagtighed eller fuldstændighed af dette websted eller indholdet på eller adgang til gennem det, og Ramsign vil ikke være ansvarlig for eventuelle skader, tab eller udgifter eller indirekte tab eller følgeskader af nogen art, lide eller pådrage dig i forbindelse med din adgang til eller brug af dette websted eller indholdet på eller adgang til via det.

 

Yderligere vilkår

Yderligere vilkår og betingelser kan være gældende for visse produkter eller tjenester, som kan være tilgængelige via dette websted, og eventuelle yderligere betingelser skal læses i forbindelse med disse brugsbetingelser.

 

Ændringer

Vi kan ændre disse vilkår og betingelser fra tid til anden uden forudgående varsel, så du bør regelmæssigt kontrollere og læse disse brugsbetingelser. Ved at fortsætte med at bruge dette websted efter en sådan ændring, anses du for at have accepteret de ændrede brugsbetingelser.

 

Ophavsret

Dette websted og dets indhold er underlagt ophavsret. Ophavsretten ejes af Ramsign, eller i tilfælde af noget materiale, en tredjepart. Du kan se dette websted og dets indhold ved hjælp af din webbrowser og elektronisk kopiere og udskrive kopier af dele af dette websted udelukkende til personlig, ikke-kommerciel brug. Enhver anden brug, herunder reproduktion, ændring, distribution, transmission, republikation, visning eller ydeevne af indholdet på dette websted er strengt forbudt.

 

Varemærker

Dette websted indeholder registrerede varemærker og andre varemærker, der er beskyttet ved lov. Medmindre det er udtrykkeligt tilladt, er brug eller misbrug af et af disse varemærker strengt forbudt.

 

Lov og værneting

Aftaler med Ramsign indgås på dansk og engelsk. Køb af varer og fortolkning af disse vilkår og betingelser er underlagt lovgivningen i Gibraltar. Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolket i overensstemmelse med Gibraltar ret, og du er enig i, at Gibraltars domstole vil have eksklusiv jurisdiktion for enhver tvist i henhold til denne aftale.