GRATIS LEVERING OVER HELE VERDEN FOR BESTILLINGER OVER 1.000.-

Ramsign Historien


Nick Brandt, Grundlægger og Administrerende Direktør hos Ramsign

"Det startede med en passion for gamle reklameskilte"


Da Ramsigns grundlægger Nick Brandt i 1991 åbnede en lille butik i det indre København for at fremvise og sælge håndskabelonerede emaljeskilte, opdagede han at skiltene fremkaldte en overraskende reaktion fra hans publikum. "Folk følte en emotionel forbindelse til skiltene" fortæller han. "Og de var begejstrede, for de havde slet ikke forventet, at disse skilte stadig blev fremstillet."


Faktisk var fabrikationen af emaljeskilte et uddøende håndværk, og det var dette faktum, der fik Nick til at lære om emaljeringens kunst og starte nicheskiltefirmaet. Som ivrig skiltesamler var Nick fascineret af at ​​emaljeskiltene, i modsat til alle andre skiltetyper, forblev upåvirket af tidens tand. "Farverne er stadig idag levende og klare, selv om skiltene blev produceret for over 100 år siden," bemærker han.


Genintroduktionen af emaljeskiltene krævede dog et solidt benarbejde før drømmen kunne blive til virkelighed: Standarddimensioner skulle bestemmes og skrifttyper skulle genskabes baseret på skilte der stadig fandtes på de gamle bygninger. Gennem årene har Ramsign udviklet det klassiske udvalg af ægte hånskabelonerede emaljeskilte, som alle fremstilles med respekt for de oprindelige typografier, metoder og materialer.


I dag er den oprindelige butik lukket, men Ramsign er vokset og fortsætter med at lancere nye "gamle" design. Den enorme interesse og opbakning vi har fået i Danmark og fra alle dele af verden gennem vor 30 årige eksistens, betyder alt for os. Vi ser dette som et vidnesbyrd om, at emaljeskilte imødekommer et behov som ingen andre skilte kan erstatte. Emaljeskilte er kommet for at blive, og vi fortsætter stolt den hævdvundne tradition.


Nick inviterer dig til at oprette forbindelse på LinkedIn