GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 1.000,-

Inspiration – RAMSIGN Klassiske Emaljeskilte

Fabrikation

Fabrikation

Historie Emalje er de farverige resultat af en sammensmeltning af glaspulver ved ca. 820 grader Celsius. Pulveret smelter og hærder til en blank o...
Metropolitan

Metropolitan

Allerede fra midten af 1800-tallet blev den blå farve flittigt anvendt over hele Europa til husnumre og gadeskilte. Resultatet er lige så smukt som det er funktionelt.
Highlander

Highlander

Det stilrene design som er exceptionelt nemt at indpasse overalt. Highlander har altid været det foretrukne design til tekstede emaljeskilte. Det er enkelt og stramt, og skiltene er meget læsevenlige.
Engelhardt

Engelhardt

Ramsign’s Engelhardt serie er en hyldest til den Danske arkitekt og designer Knud V. Engelhardt (1882 –1931). Husnumrene udgør hjørnestenen i et koncept som Knud V. Engelhardt havde udviklet og leveret i 1927 til Gentofte Kommune, nord for København.
Arrowhead

Arrowhead

Det rustikke design er kendetegnet ved Ramsigns nye Arrowhead serie. Det bedste fra dansk skiltetradition, udført i en klassisk mørkegrøn. Anvendes med fordel hvis du ønsker et afslappet og klassisk look.
Lighthouse

Lighthouse

Lighthouse Serien bringer associationer til skagensmalerne, hyggelige fiskerhuse, hybenroser, marehalm og sandklitter så langt øjet rækker. Seriens navn ”Lighthouse” er inspireret af det maritime miljø i Skagen, som netop har fyrtårnet som sit vartegn.
Dørskilte

Dørskilte

Ramsigns emaljerede dørskilte med diverse tekster er praktiske at anvende alle steder hvor der er behov for en lille hjælp, henvisning, påmindelse eller opfordring – mulighederne er mange.